Schrijf in mijn gastenboek
 • Gonny (13 mei 2016): Dag Margot, Wij zitten op de soos samen met jouw moeder te genieten ven alle schilderijen op de site. Fantastisch wat een talent. Moeders helemaal trots. Groetjes de dames van de soos.
 • Andree (22 maart 2016): Hello Margot, It was so lovely to meet you both at Gerrits and Liesbeths'! Love your work -- so colourful and festive :) Hope to see you again, Andree and Pierre
 • Ans Beekhuizen (2 juli 2015): Dag Margot, Vandaag met je moeder gesproken en ze vertelde dat ze weer naar jullie toe ging. En ik heb voor het eerst je website bekeken .!!!! In een woord prachtig ,hier kan ik dagen met veel plezier van genieten. Hoop dat je samen met je ieders een hele fijne week mogen beleven. Veel groeten uit een zeer warm Duiven. Ans Beekhuizen .
 • Gerda Bijlsma (22 augustus 2014): Wij waren in juni 2014 in Donzenac waar we de tentoonstelling in de kapel hebben bezocht. Ik heb je kaartje meegenomen om thuis je werk op je website te bekijken Veel diverse schilderijen maak je en vooral de kleuren vind ik sprankelend en vrolijk. Ik schilder ook met acrylverf om dezelfde reden als jij dat doet. Ook maak ik spekstenen beelden en heb onlangs een kinderboek geschreven. Het was erg verassend werk van een Nederlandse schilderes te zien op een tentoonstelling in Frankrijk. Heel veel succes met je mooie werk.
 • Alena Mccrum (19 januari 2013): I just wanted to let you know how cute your drawing of the dogs came out. I hope to get to know you in the year of the Giraffes. I have not drawn yet but soon.
 • Saskia Sloots (4 april 2012): Hallo Margot, Je kent mij niet persoonlijk maar door Henk heb ik gezien dat je ook kunstenares bent, Henk kennen mijn man en ik van jaren geleden toen mijn man nog collega was van Henk. Ik vindt je werk prachtig, het heeft een vrolijke, onschuldige sfeer. En inderdaad ook met een randje humor. Mooie kleuren trouwens!! Ben zelf sinds een half jaar weer gaan schilderen. Heb een drukke baan opgegeven en eindelijk ondekt wat mijn passie is. Toen in 25 was heb ik twee jaar de klunstacademie gedaan in Utrecht maar door omstandigheden daar mee gestopt. Maar nu ben ik weer begonnen en heb mij aangesloten bij een collectief die elke week bij elkaar komt om te werken. Ik ben weer aan het genieten!Heerlijk!! Ik wens je heel veel succes met de opdracht waar Henk het over had. Vriendelijke groeten van Saskia
 • reini miedema (13 december 2011): prachtig en mag ik de tekening van het meisje met de hand voor de ogen gebruiken voor mijn website (niet commercieel)
 • Jan Willem van Soest (16 oktober 2011): Schitterend mooi, compliment, het is mij te ver rijden anders kwam ik zeker een keer langs om jou werk te bewonderen. Hartelijke groeten, Jan Willem
 • Monique van der Steen (10 oktober 2011): bedankt voor je berichtje, Margot, ik kan jouw werk ook wel waarderen (en ook jij bent in het buitenland gaan wonen, toevallig!) Groetjes, Monique
 • Jenny Kapteijn (14 september 2011): Na het zien van jouw werk ben ik helemaal blij met je opmerking ! In een woord: Geweldig!!!!
 • Hennie van Ravesteijn (14 september 2011): Dank je Margot..... maarre ik heb even op jouw site gekeken... mooi hoor !!!
 • ans willemsen (2 september 2011): Hallo ! Wat een creativiteit!De omgeving zal daar zeker ook aan bijdragen. Wie weet, kom ik je toch snel eens opzoeken. Tot 2 oktober, dan zien we elkaar. Groetjes,Ans
 • Han Geurtsen (21 augustus 2011): Ik vind ze praaaaachtig................. !! :Liefs Han
 • rieky (26 juni 2011): 26 Juni, Wat ben ik trots op je.......ik vind de kinderschilderstukjes ook zo fleurig,daar moeten kinderen wel blij van worden!!!! En hoe gaat het verder met Odille?Komen er nog meer van? Ik zie wel gr Rieky.
 • Bas Jongen (15 juni 2011): Hoi Margot, Wauwauwau... top ziet het eruit. Ik krijg spontaan zin om naar Frankrijk af te reizen. Maar dit jaar andere vakantieplannen. Als je volgend jaar weer workshops geeft kom ik beslist. Ik heb me aangemeld voor je nieuwsbrief dus hoop van je te horen. Keep up the good work! Hartelijke groeten, Bas
 • Jolanda de Boer (9 juni 2011): Margot, nomaals bedankt voor de leuke workshop. Onze vakantie is inmiddels teneinde en we zijn weer thuis. Het enige leuke daaraan is dat ik meteen mijn 'kunstwerk' aan de muur heb gehangen. Het staat prachtig en iedereen zegt er iets van. Goede reclame voor jou hoor! Veel succes met de anderen en tot de volgende keer, groetjes Jo.
 • trudi verwoerd (3 juni 2011): Een heel leuke, gezellige en leerzame workshop gedaan in het atelier van Margot. Het resultaat van de collages is geweldig. Leuk om te zien dat je met eenvoudige middelen zo snel een mooi resultaat hebt. Zeker om direct aan de muur te hangen!! Ik ga er mijn dochters mee verrassen. Het mooie weer, de fraaie omgeving en het heerlijke eten maakte het tot een bijzondere ervaring. Bedankt Margot!!!